+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > Dogodki  > ISHMECH – RADOŽIVI IN SPROŠČUJOČI PLES od 6.2.2019

ISHMECH – RADOŽIVI IN SPROŠČUJOČI PLES od 6.2.2019

ISHMECH (izgovori se išmeč) je edinstvena metoda, ki vas skozi glasbo in ples ter aktivnih vodenih vaj, naredi radožive, lahkotne, pretočne in polne pozitivne energije.

Gibalno-plesna metoda Ishmech preko specifičnih telesnih vaj, plesa, dihanja in z glasbo, človeka postopoma in na izjemno prijeten način pelje k vse večji sproščenosti in prvinskemu (ob)čutenju, ki se začne najprej v telesu in nato vpliva na vse ravni bivanja. Zaradi porajajoče se živosti postanemo bolj nasmejani, polni pozitivne energije, zanimivi pristni in prijetni. Razumemo, kaj je užitek življenja. Metoda sprošča stres, obuja sinapse v možganih ter vzpostavlja prisotnost, zavedanje in stabilnost.

Za udeležbo ne potrebujete predznanja ali partnerja oz. partnerke. Vseeno je, koliko ste stari, kakšna je vaša telesna pripravljenost in ali ste moški ali ženska in ne potrebujete znati plesati, ker gre za popolnoma naravno metodo brez plesnih korakov ali koreografij.

Plesali bomo bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti.

POTEK PROGRAMA

V Vrtcu Divača bodo redna srečanja vsak teden.
Vabljeni kadarkoli čez vso sezono 2018/2019

KRAJ, URNIKI, TERMINI

Divača, Vrtec Divača: vhod je zadaj za vrtcem-intervencijska pot; (ne skozi glavni vhod v vrtec). Greste vzdolž parkirišč ob cesti proti novemu naselju, obhodite zeleno ograjo, pridete na manjšo ploščad za vrtec. Na desni strani vidite steklena vrata in prižgano luč. Če ne najdete, pokličite Matejči 040 303 578.

Vsako sredo, od 19.30 – 20.40 (trajanje 70 min)

Obvezne prijave na: matejci.sajnam@zenja.si ali na +386 (0)40 303 578

URNIK DOGODKOV

DIVAČA
Sreda, ob 19:30 (vsak teden)