+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > AEQ metoda individualno

AEQ metoda individualno

z Matejči Šajnam

AEQ učenje somatskih vaj je varen, nežen in razumni pristop k odpravljanju napetosti in bolečine v mišicah na dolgi rok. To je edina senzorična metoda, ki CELOSTNO uči, kako sami odpravimo glavni vzrok za večino napetosti v mišicah in s tem kako posledično preprečimo bolečine v prihodnosti.
AEQ somatika razbije mit, da je vse skupaj neizogibna posledica let. Po uri somatskih vaj se boste počutili bistveno mlajše, višje, bolj vzravnane in sproščene. Globlje boste razumeli, zakaj pride do napetosti in kako to odpravimo z vajami in kako vzdrževati in odpraviti skozi vsakodnevno življenje. To boste dosegli z razumevanjem pravilnega gibanja in pravilne drže, ki se nam vsem dogajajo, ko se bodisi poškodujemo bodisi živimo stresno. Redno izvajanje somatskih gibov, omogoča vzdrževati močno in sproščeno telo.

Več o sami metodi na www.aeq.si 


Individualni program

Individualno učenje somatskih vaj poteka po 60 minut.
Potrebno je 5 individualnih obiskov po 60 minut za samostojno izvajanje vaj doma.

KONTAKT

Matejči Šajnam

+386 (0)40 303 578 / matejci.sajnam@zenja.si

Mateja Šajna

MATEJČI ŠAJNAM

Učiteljica somatskih gibov

Matejči je vedoželjna raziskovalka na področju naravnih metod gibanja in zdravljenja, ki je v 15 letih pridobila najrazličnejša znanja. Profesorica športne vzgoje, terapevtka in učiteljica poleg poučevanja in svetovanja uspešno vodi antistres delavnice za podjetja in je prodorna podjetnica ter idejna snovalka in lastnica butične Zenje.