+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > AEQ TM metoda

AEQ TM metoda

z Matejči Šajnam od oktobra 2018

AEQ TM učenje somatskih vaj je varen, nežen in razumni pristop k odpravljanju napetosti in bolečine v mišicah na dolgi rok. To je edina senzorična metoda, ki CELOSTNO uči, kako sami odpravimo glavni vzrok za večino napetosti v mišicah in s tem kako posledično preprečimo bolečine v prihodnosti.
AEQ TM razbije mit, da je vse skupaj neizogibna posledica let. Po uri somatskih vaj se boste počutili bistveno mlajše, višje, bolj vzravnane in sproščene. Globlje boste razumeli, zakaj pride do napetosti in kako to odpravimo z vajami in kako vzdrževati in odpraviti skozi vsakodnevno življenje. To boste dosegli z razumevanjem pravilnega gibanja in pravilne drže, ki se nam vsem dogajajo, ko se bodisi poškodujemo bodisi živimo stresno. Redno izvajanje somatskih gibov, omogoča vzdrževati močno in sproščeno telo.

Kaj vse se boste naučili skozi leto?

zakaj pride do zgrbljene drže, težkega obračanja in neučinkovitega gibanja, ter kako to odpraviti

kako zmanjšati bolečine v hrbtu, vratu, v medenici

kako izboljšati splošno počutje in dvigniti življenjsko energijo

kako izboljšati samopodobo in samozavest in postati vodja svojega uma in telesa

kako izboljšati spanje

kako zmanjšati bolečine

povrniti si pravilno držo po porodu in odpraviti bolečine hrbta in nog

razumeti, zakaj je pri športu in rekreaciji izjemno pomembno povečati občutek za gibanje ter kontrolo nad gibi ter zakaj sploh izboljšati gibanje

izboljšali boste hojo in povrnili pokončno držo

Gibanje bo postalo lahkotnejše in učinkovitejše, vsakdanji stres pa vas bo težje povlekel iz simetrične sproščene pokončne drže

Mateja Šajna

MATEJČI ŠAJNAM

Učiteljica somatskih gibov

Matejči je vedoželjna raziskovalka na področju naravnih metod gibanja in zdravljenja, ki je v 15 letih pridobila najrazličnejša znanja. Profesorica športne vzgoje, terapevtka in učiteljica poleg poučevanja in svetovanja uspešno vodi antistres delavnice za podjetja in je prodorna podjetnica ter idejna snovalka in lastnica butične Zenje.

Event Hours(1)

  • Četrtek

    17.00 - 18.00