+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > Masaže

Masaže

z Matejči Šajnam in sodelavci

Reflexipoint

Trajanje masaže: 45 – 60 minut
Ta masaža obravnava človeka celostno, saj se na podplatih zrcali naše telo. S pritiskom na določene točke (refleksne cone), ki vplivajo na telesne organe, spodbujamo samozdravilne moči telesa in vplivamo na boljše počutje. 
Uporabljamo jo lahko za izboljšanje zdravja ali za sprostitev.

Priporočila: eno do dve uri pred masažo raje ne jejte; za najboljši učinek se priporočajo vsaj trije obiski.

KONTAKT

Tanja Bordon

+386 (0)40 232 740 / tanja.bordon@siol.net

Polinezijska ali Masaža treh oceanov z bio olji

Trajanje masaže: 60 ali 90 minut
Starodavna umetnost dela s telesom, ki izvira iz južnopacifiških celin, ni le gnetenje mišic in njihovo sproščanje, temveč deluje globlje na človekovo psihično in duhovno raven, ga osvobaja omejujočih prepričanj in čustvenih ran, ne zgolj telesne napetosti. Ime masaža oceanov odraža poreklo masaže in njeno delovanje, ki je nežno kot voda in globoko kot ocean.
Osnovno orodje masaže je meditacija v gibanju, imenovana tudi ples življenja, starodavno orodje za osebno preobrazbo, ki prizemlji, uravnovesi posameznikovo energijo in poveže telo, um in duha. Poveča se krvni pretok, razširijo se žile, okrepi limfni sistem, vsaka celica je preskrbljena s hrano in kisikom, sprostijo se mišične napetosti in krči.
Iz telesa se začnejo izločati škodljive snovi, omilijo se bolečine, vnetja, poškodbe tkiv in otekli sklepi. Iz maorskega izročila izvirajo duhovna moč, odprtost in dovzetnost, ki odpira vrata vedenja, tradicija aboriginov pa uči, kako priti v stik s svojim duhom, uporablja moč misli in zapovedi.

KONTAKT

Matejči Šajnam

+386 (0)31 380 245 / matejci.sajnam@zenja.si

Zvočna masaža s himalajskimi posodami

Trajanje masaže: 60 minut
Masaža s himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogat spekter nadtonov, ki jih proizvajajo posode ob igranju, harmonizira levo in desno možgansko polovico, odplavlja napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašuje instrument našega Bitja. Terapevt polaga himalajske posode na lahno oblečeno telo, kjer igra nanje.
Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka, ki kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.
Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega bitja, pomladitev (posode uspešno uporabljajo v kozmetiki za miniliftinge), povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, entuziazma. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša pretok krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

KONTAKT
Matejči Šajnam

+386 (0)31 380 245 / matejci.sajnam@zenja.si