+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > Optimalen način prehranjevanja na delavnicah z Ico Krebar

Optimalen način prehranjevanja na delavnicah z Ico Krebar

z Ico Krebar od oktobra 2018

Na individualnih svetovanjih se pogovorimo o tem, kje bi lahko izboljšali svoj način prehranjevanja: kaj jesti, da dobimo vsa potrebna hranila, kako kombinirati hrano, kdaj jesti, koliko jesti, katerim živilom se je potrebno izogibati in še….

Poleg individualnega svetovanja nudimo tudi kulinarične delavnice

S prijetnimi kulinaričnimi delavnicami celostno in praktično poučujemo pripravo zdrave prehrane. Delamo izključno s polnovrednimi in nerafiniranimi  živili, z naravnimi sladili ali brez kakršnih koli sladil. Hrana pripravljena na delavnicah je polnega okusa, hranljiva in privlačna za oči.

KONTAKT

Matejči Šajnam

+386 (0)40 303 578 / matejci.sajnam@zenja.si

Mateja Tea Dereani

Mateja Tea Dereani

Nutricionistka

Mateja Tea Dereani glasbenica, arheologinja in nutricionistka. S prehrano se ukvarja že 25 let. Izobraževala se je na delavnicah in seminarjih pri nas in v tujini. V restavracijah je delala na a la cartu ter pripravljala obroke za 150 oseb. Ves čas vodi kulinarične delavnice in svetuje restavracijam pri pripravi zdrave prehrane in pri sestavi jedilnikov. Izobražuje tudi prodajalce in kupce v prodajalnah zdrave prehrane ter predava in piše strokovne članke za revije. Svetuje ljudem pri spremembi načina življenja in prehrane.

Mateja Šajna

MATEJČI ŠAJNAM

Nutricionistka

Matejči je vedoželjna raziskovalka na področju naravnih metod gibanja in zdravljenja, ki je v 15 letih pridobila najrazličnejša znanja. Profesorica športne vzgoje, terapevtka in učiteljica različnih tehnik vam svetuje kako do optimalnega načina prehranjevanja, uspešno vodi antistres delavnice za podjetja in je prodorna podjetnica ter idejna snovalka in lastnica butične Zenje.