+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
Zenja > Terapija v sili

Terapija v sili

z Davidom in Lizo Labuschagne od septembra 2018

Ko čutiš, da moraš nekaj spremeniti, pa nimaš moči, da bi to storil. Takrat potrebuješ smernice, kako izstopiti iz začaranega kroga, v katerem si obtičal. Da razrešiš težave in zaživiš z več veselja, miru, energije in volje.

Sva terapevta v sili. Ko se ti zdi, da ti življenje obrne hrbet, ti midva ponudiva roko in te vodiva skozi krizo. Pomagava ti, da razumeš sporočilo; zakaj te vesolje v to situacijo sili. Dava ti smernice in skupaj naredimo načrt, kaj moraš storiti, da se tvoje okoliščine čim hitreje spremenijo. Rodila sva se namreč z darom, s katerim vidiva globoko v ljudi. Zato čutiva, kaj potrebuješ, da se nehaš vrteti v krogu. Pomagava ti, da tvoj začaran krog odčaramo in pričaramo lepši vsak dan zate.

Ker je že skrajni čas in ker si to zaslužiš!

KONTAKT

Liza Labuschagne

+386 (0)31 380 245  /  liza@kinergetix.com

David in Liza Labuschagne

David in Liza Labuschagne

David in Liza sta nenavaden par. Pa ne le zaradi starostne razlike. Pač pa zato, ker združujeta bogate izkušnje in darove. Kaj se torej zgodi, ko učiteljica in fiziolog združita svoje moči in energije? Ne analizirata strahov in razčlenjata preteklosti. Ampak postaneta rama, na kateri se lahko izjočeš, osebna zaupnika, posredovalca resnice, ultimativno pa prižigalca luči. Na pomoč priskočita tako, da ti poširita zavedanje glede tvoje situacije in s tem prižgeta iskro, vlijeta upanje, motivirata ter zate sestavita osebni načrt. Vrtenje v začaranem krogu ne prinaša sprememb. Sta mojstra akcije in rezultati so zagotovljeni.