+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
 

Individualni programi

Individualen pristop

Vsakega od nas zaznamuje drugačna življenjska zgodba. Zato vas ne obravnavamo s standardnimi pristopi, ampak popolnoma individualno in celostno.

Masaže

Sprostitev in razvajanje na eni izmed čudovitih masaž bo dokončno prebudilo vaše čute in vas globoko sprostilo. Uporaba bioloških olj bo nahranila vašo kožo, kar bo idealno za začetek ali zaključek nepozabnega dne.

LIMFNA DRENAŽA PO DR. VODDRU

Tovrstna tehnika je edinstvena terapevtska metoda, ki sta jo razvila dr. Vodder in njegova žena. Tehnika temelji na nežnih, polkrožnih, črpalnih gibih, ki z raztezanjem kože stimulirajo limfni tok.

Terapija v sili

Ko čutiš, da moraš nekaj spremeniti, pa nimaš moči, da bi to storil. Takrat potrebuješ smernice, kako izstopiti iz začaranega kroga, v katerem si obtičal.

AEQ metoda

AEQ učenje somatskih vaj je varen, nežen in razumni pristop k odpravljanju napetosti in bolečine v mišicah na dolgi rok.

Kinergetix

Kinergetix je starodavna metoda samozdravljenja in notranje alkimije, izvrstna kombinacija tai chi in qi gong gibanja, oplemenitena z najsodobnejšimi znanji.

Optimalen način prehranjevanja

Na individialnih svetovanjih se pogovorimo o vaši prehrani: kaj jesti, da dobimo vsa potrebna hranila, kako kombinirati hrano, kdaj jesti, koliko jesti, katerim živilom se je potrebno izogibati in še….

Psihodinamska psihoterapija

Gre za proces raziskovanja svojega notranjega sveta z namenom premagovanja svojih težav in predstavlja priložnost za osebnostno rast.

PIŠITE NAM

Poglejte si tudi naše skupinske vadbe in terapije.