+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

Sledite nam
 

O nas

Stremimo k skupnim ciljem

Naša skrb ni le vaše dobro počutje, mi si prizadevamo za dvig kvalitete vaših življenj. Le takrat, ko smo zadovoljni in izpolnjeni, je čudovito živeti.

INDIVIDUALEN PRISTOP

Vsakega od nas zaznamuje drugačna življenjska zgodba. Zato vas ne obravnavamo s standardnimi pristopi, ampak popolnoma individualno in celostno.

ZNANJE IN STROKOVNOST

V skrbi za najboljšo ponudbo se stalno izobražujemo in kalimo. Tako kot vi, se tudi mi, vseskozi osebno in strokovno razvijamo. Tako lahko pomagamo tudi najzahtevnejšim primerom.

VEČ ŽIVLJENJSKE ENERGIJE

Kaj nam pomagajo sanje, če nimamo moči, da bi jih dosegli? Mi poskrbimo za dvig vaših energij, da boste brez težav dosegli vse, kar si boste zadali. Ni težko premikati gora.

VLAGAMO V PRAKTIČNO ZNANJE

Kaj nam koristi vse znanje na svetu, če ga ne uporabljamo?
Popolnoma nič.
Zato je osnovna naravnanost našega tima praktičnost. Znanje in izkušnje na vas prenašamo tako, da jih lahko uporabite takoj. Le na tak način hitreje napredujete in uspeh je zagotovljen.

Sproščanje 0
Vitalnost 0
Življenjska energija 0
Zdravje 0
team image

Matejči Šajnam

lastnica Zenje

Matejči je vedoželjna raziskovalka na področju naravnih metod gibanja in zdravljenja, ki je v 15 letih pridobila najrazličnejša znanja. Profesorica športne vzgoje, terapevtka in učiteljica poleg poučevanja in svetovanja uspešno vodi antistres delavnice za podjetja in je prodorna podjetnica ter idejna snovalka in lastnica butične Zenje.

team image

David in Liza Labuschagne

osebna realizatorja

David in Liza sta nenavaden par. Pa ne le zaradi starostne razlike. Pač pa zato, ker združujeta bogate izkušnje in darove. Kaj se torej zgodi, ko učiteljica in fiziolog združita svoje moči in energije? Ne analizirata strahov in razčlenjata preteklosti. Ampak postaneta rama, na kateri se lahko izjočeš, osebna zaupnika, posredovalca resnice, ultimativno pa prižigalca luči. Na pomoč priskočita tako, da ti poširita zavedanje glede tvoje situacije in s tem prižgeta iskro, vlijeta upanje, motivirata ter zate sestavita osebni načrt. Vrtenje v začaranem krogu ne prinaša sprememb. Sta mojstra akcije in rezultati so zagotovljeni.

team image

Martina Mihić

manualna terapevtka in psihoterapevtka

Martina Mihić je izkušena in priznana manualna terapevtka, ki jo odlikujejo široka strokovna znanja in edinstvena zmožnost kombiniranja različnih terapij, ki so tako popolnoma prilagojene posamezniku in njegovim težavam. Martina je diplomirana fizioterapevtka in tudi specializantka psihodinamske psihoterapije. V zadnjem času pa raziskuje tudi področje psihosomatike, kjer ugotavlja, kako se psihični in vedenjski vzorci kažejo na telesu, ter obravnava različne bolezni hkrati s fizičnega in psihičnega stališča.

team image

MAJA CERKVENIK

limfterapevtka

Maja je dipl. inženirka ortotike in protetike, maserka klasične masaže ter limfterapevtka z znanjem iz področja limfologije in limfne drenaže z mednarodno veljavnim certifikatom in opravljenim praktičnim in teoretičnim izpitom pri Dr. Vodder Schulle Walchsee v Avstriji, kjer se usposabljajo izvajalci in učitelji te edine tehnike iz celega sveta.

team image

ROBBIN JAZY JAR

zvočni terapevt

Robbin Jazy Jar je zvočni terapevt prve generacije ustvarjalcev z Gongi v Sloveniji. Po izobrazbi je strojnik, svoje znanje obeh smeri združuje na področju raziskovanja in eksperimentiranja z zvokom in frekvencami. Del njegovega poslanstva je tudi širjenje Nauka Vnebovzetih Mojstrov JAZ SEM, KI SEM.

team image

TANJA BORDON

maserka in nutricionistka

Tanjo zanima vse, kar je povezano z naravnimi metodami dobrega počutja in sproščanja, najraje v naravi. Verjame, da je telo čudežen stroj, ki ima presenetljivo sposobnost regeneracije, če mu znamo prisluhniti in pustiti prosto pot. Tanja je začela s prehrano, kjer kot klinični dietetik že dolgo izobražuje, temu je dodala še moč dotika skozi različne masažne tehnike, kot je klasična masaža in refleksnoconska masaža stopal.