+386 40 303 578

Dolnje Ležeče 19, 6215 Divača, Slovenija

matejci.sajnam@gmail.com

Sledite nam
 

Politika piškotkov

Kaj so to piškotki?

Piškotek (ang. cookie) je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce.

V spodnjem seznamu vam opišemo katere piškotke uporabljamo, čemu so namenjeni in koliko časa bodo ostali na vašem računalniku.

 

ZENJA.SI

_wpfuuid – Nujno potreben piškotek za delovanje strani in vzpostavitev seje. Piškoteh se shrani za obdobje 10 let.

cookie_notice_accepted – Piškotek, ki se shrani na vaš računalnik, ko sprejmete politiko piškotkov. Piškoteh se shrani za obdobje 1 leta.

 

YOUTUBE

PREF + VISITOR_INFO1_LIVE + YSC – Piškotki potrebni za identifikacijo uporabnika na YouTube. Tile piškotki se naložijo samo v kolikor kliknemo na predvajanje posnetka. Piškotka PREF in VISITOR_INFO1_LIVE se shranita za 8 mesecev, piškotek YSC pa za čas trajanje seje.

 

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.